Geluidsinstallatie

Voordat wij een geluidsinstallatie verkopen, wordt er altijd door ons eerst een bezoek gebracht op locatie om de ruimte te bekijken en uw wensen te bespreken.

Wat wij graag willen weten is waar het voor gebruikt gaat worden. Spraak, achtergrond muziek of muziek voor een combo of band. Bij de keuze van het luidsprekersysteem moeten wij weten wat het volume moet zijn voor de weergave.

Verder bepaald de akoestiek van het gebouw welk type luidsprekersysteem er wordt aangeboden. De openingshoek van de luidspreker in het horizontale en verticale vlak is belangrijk voor de goede spreiding van het geluid.

Voor akoestisch moeilijke ruimtes maken wij soms gebruik van digitale luidsprekerzuilen. Hiervan kunnen wij digitaal de bundel sturen.

DSP digitale signaal processor is een ideale oplossing om alle wensen van de klant in te programmeren. Aantal in en uitgangen wordt bepaald. Met een bedieningspaneel of een touchscreen display kan de klant de geluidsinstallatie makkelijk bedienen.

Digitale mengtafel leveren wij van diverse merken.  Presonus, Allen & Heat en Soundcraft. Dit is maatwerk en voorkeur van de klant.

Vaste en draadloze microfoons leveren wij van Sennheiser, Mipro, Audio Technica en AKG

 

Audac geluidsinstallatie
geluidinstallatie