Verkoop

VERKOOP

Relisound is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van geluid en video apparatuur.

Geluid
Voor allerlei soorten gebouwen kunnen wij een geluidsinstallatie leveren en installeren. Onze specialisatie zijn gebouwen met een moeilijke akoestiek. Denk daar bij aan een kerk maar dit kan ook een gemeentehuis, zwembad, schip, winkel of auditorium zijn. Voor de spraakoptimalisatie maken wij gebruik van meetapparatuur om de spraakverstaanbaarheid (STI waarde) te meten.  Doormiddel van een digitale signaal processor (DSP) worden de instellingen vast geprogrammeerd. Met een bedieningspaneel is de installatie op een simpele manier te bedienen. Wij kunnen ook online service verlenen op de apparatuur.

Beeld
Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Overal zie beamer, schermen en camera’s. Video is een aparte wereld. We hebben te maken projectieformaat, resolutie, afmeting van het scherm en kijkhoek. Extender, scaler, videomixer, draadloos HDMI enzovoort. Om alles goed te laten functioneren leveren wij veel maatwerk oplossingen.

Streaming
Door het plaatsen van encoders en decoders kunnen wij u een streaming oplossing aanbieden. Zo kunnen wij geluid en beeld uitzenden via internet.  Voor beeld streamen wij in Full HD.  Wij werken daarbij samen met een streamingprovider. Dit doen wij voor een kerkdienst, uitvaart, vergadering, concert of evenement. Een ander voorbeeld is het streamen van muziek in uw winkel. (Instore audio)

Domotica
Voor grote complexe installatie passen wij een besturing toe met een touchscreen scherm of tablet. Dit is maatwerk en meestal niet nodig voor de hele installatie. Voor de geluidsinstallatie bieden wij steeds vaker een touchscreen of tablet aan voor de bediening.