Verhuur

Audio-, licht- en videoapparatuur huren

Relisound heeft een erg uitgebreide verhuur afdeling. Met een ruim assortiment aan geluid en licht apparatuur, webcasting en camerasystemen kunnen wij voor elke gelegenheid een passende oplossing bieden. Tevens kunt u ook bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een beamer of projectiescherm.

Er kunnen zich diverse gelegenheden voordoen waarvoor u een geluidsinstallatie, lichtinstallatie of een projectiescherm nodig heeft. Bijvoorbeeld voor een presentatie of jaarvergadering, concert of musical, of voor een evenement of beurs. Wanneer u eenmalig of slechts voor een aantal dagen bepaalde apparatuur nodig heeft, is het zonde om zelf zo’n dure aanschaf te doen. Zeker wanneer u deze daarna niet meer nodig heeft. Wilt u weten of wij aan u de juiste apparatuur kunnen verhuren? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Installeren van de apparatuur
We kunnen de apparatuur los aan u verhuren, zodat u deze zelf installeert, opbouwt en afbreekt. Heeft u hier echter de tijd of kennis niet voor? Dan kunt u de apparatuur bij ons huren inclusief technische ondersteuning. Wij komen de installaties dan opbouwen en afbreken en we geven u uitleg over hoe u de apparatuur dient te gebruiken.

Bent u benieuwd naar de huurprijzen van onze producten? Download hieronder dan onze prijslijst*. Als u het totaalplaatje wilt berekenen, vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons op.

*Aan deze prijslijst kunnen geen rechten worden ontleend tevens zijn deze prijzen exclusief brengen, halen en opbouwen, exclusief bediening en exclusief BTW. 

Contact opnemen

Relisound werkt vanuit Goes, Zeeland, maar we zijn ook zeer regelmatig daarbuiten te vinden. Wilt u meer weten over het huren van audio- en videoapparatuur? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.    Offerte aanvragen

    Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een persoonlijke afspraak te maken.

      Recente verhuur projecten

      Hieronder ziet u wat foto’s staan van verhuur projecten die wij hebben gedaan. Van een vergadering voor de gemeente Den Haag, ringleiding voor een vergadering, modeshow, concerten, 100V installatie voor buiten en diverse andere projecten.