KerkTV laten installeren?

KerkTV laten installeren?

Een kerkdienst live uitzenden? Relisound.nl installeert camera’s en geluidsopnameapparatuur, zodat uw kerk KerkTV kan uitzenden.

Voor ouderen, zieken of vakantiegangers is KerkTV de ideale oplossing om betrokken te blijven bij de gemeente. Kerkradio vertelt maar een deel van het verhaal. Dankzij KerkTV kunnen kijkers de voorganger, het koor en de gemeenteleden zien. Dit is heel belangrijk. U wordt op deze manier nog meer een missionaire gemeente. Overal ter wereld zijn uw kerkdiensten te zien!

KerkTV is niet duur en niet ingewikkeld

Bij KerkTV denken kerken aan flinke investeringen. Dit valt mee. De meest simpele oplossing is om één camera neer te zetten. Grotere kerken kunnen ervoor kiezen om meerdere camera’s te plaatsen. Daarnaast kunnen we een regiekamer inrichten, waar een kerklid kan schakelen tussen camera’s. Dit kan bijvoorbeeld met een iPad of laptop. Bij geavanceerde opstellingen kan een bedieningspaneel worden uitgebreid, bijvoorbeeld met joysticks om de camera’s te bedienen.

Huren of kopen?

U kunt apparatuur bij Relisound huren, maar in het geval van KerkTV adviseren we u om camera’s en geluidsopnameapparatuur aan te schaffen. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk, bijvoorbeeld een jaar huren met daarna optie op koop. Zo kunt u testen of KerkTV echt iets voor uw kerk is.

KerkTV: 4k? Nee, HD is voldoende!

Hoewel de toekomst 4K is, worden de meeste kerkdiensten SD of HD uitgezonden. Daarom adviseren we kerken om te kiezen voor een HD (720p) of Full HD (1080p) camera.

KerkTV biedt veel mogelijkheden. Diensten kunnen later teruggekeken worden of live worden uitgezonden op sociale media en YouTube. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer informatie over KerkTV?

Wij helpen u graag. We komen de camera’s en apparatuur bij uw kerk installeren en leggen u graag uit hoe het werkt. Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in!