Kerkradio installeren

Kerkradio installeren

Wilt u uw kerkdienst live uitzenden? Relisound helpt u daarbij. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Door middel van kerkradio is het voor iedereen mogelijk om uw kerkdienst te beluisteren. Ideaal voor ouderen, zieken of vakantiegangers die niet in staat zijn om de dienst bij te wonen maar wel betrokken willen blijven bij de gemeente.

Hoe werkt het?

Door middel van een internet audio-streamer die we bij u komen installeren, kan de dienst worden uitgezonden via Kerkdienstgemist of Kerkomroep. Zo kan er op elke plaats (online) naar de dienst geluisterd worden. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een internet audio-ontvanger, om op deze manier de zending te kunnen beluisteren.

Kopen of huren?

Relisound biedt beide alternatieven aan. Maar net zoals bij KerkTV, adviseren we u om geluidsopname apparatuur aan te schaffen. Echter is een combinatie van beide ook mogelijk. Zo kunt u eerst proberen of kerkradio iets voor u is door te huren met daarna de optie op koop.

Welke varianten zijn er?

U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen tussen een internet audio-streamer in samenwerking met Kerkdienstgemist of een internet audio-streamer in samenwerking met Kerkomroep.

Meer informatie over kerkradio

We helpen u graag verder. We komen alle apparatuur bij u installeren en leggen u graag uit hoe het werkt. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen of het onderstaande formulier invullen.