Verkoop

Relisound is gespecialiseerd in de verkoop en installatie van geluid en video apparatuur.

Geluid
Voor allerlei soorten gebouwen kunnen wij een geluidsinstallatie leveren en installeren. Onze specialisatie zijn gebouwen met een moeilijke akoestiek. Denk daar bij aan een kerk maar dit kan ook een gemeentehuis, zwembad, schip, winkel of auditorium zijn. Voor de spraakoptimalisatie maken wij gebruik van meetapparatuur om de spraakverstaanbaarheid ( STI waarde ) te meten.  Doormiddel van een digitale signaal processor  
( DSP ) worden de instellingen vast geprogrammeerd. Met een bedieningspaneel is de installatie op een simpele manier te bedienen. Wij kunnen ook online service verlenen op de apparatuur.

Beamer
Plaatsing van een beamer op een vaste plaats is een vak apart. Wij ondersteunen u daar graag bij. Zaken die daarbij belangrijk zijn: maat van het scherm, plaats van de beamer en het scherm, lichtsterkte en lichtinval in de ruimte, resolutie van het video signaal en type lens. Wij doen altijd eerst een lensberekening. Verder bieden wij een uitgebreide mogelijkheid aan van besturingspanelen om alles eenvoudig te kunnen bedienen. Dit kan zijn van het merk AMX of Extron. Wij leveren diverse merken beamers van Sony, Epson, Optoma, Hitachi of BenQ 

Ringleiding 
Voor slechthorenden wordt in openbare gebouwen vaak een ringleidingsysteem aangelegd. Dit kunnen wij meten en keuren volgens de norm die ook de NVVS hanteerd. ( IEC 60118-4: 2006 ) Wij leveren en installeren ook de versterkers die goedgekeurd zijn en voldoen aan deze norm. Voor complexe systemen gebruiken wij low spill oplossingen. Wij werken met onder andere de volgende merken: Ampetronic, Univox, Current thinking, Contacta. 

Streaming: 
Door het plaatsen van encoders en decoders kunnen wij u een streaming oplossing aanbieden. Zo kunnen wij geluid en beeld uitzenden via internet.  Voor beeld streamen wij in Full HD.  Wij werken daarbij samen met een streamingprovider. Dit doen wij voor een kerkdienst, uitvaart, vergadering, concert of evenement. Een ander voorbeeld is het streamen van muziek in uw winkel. ( Instore audio )

Camera:
Voor het uitzenden van beeld maken wij gebruik van een Full HD PTZ camera. ( Webcasting )  Deze kan op afstand worden bediend. Dit kan ook een vaste camera zijn. U kunt deze ook bij ons huren. Voor beveiliging maken wij gebruik van IP camera's.

Kortom, wij leveren en installeren graag maatwerk. Klik op één van de items in de oranje balk hieronder en u ziet een klein gedeelte van de producten die wij leveren.