Kerk

Vele mooie projecten zijn inmiddels geïnstalleerd. Onder de rubriek kerk staan projecten waar wij een nieuwe geluidsinstallatie hebben geplaatst. Ook projecten met kerkTV. Ook verschillende beamer en projectie oplossingen in kerken.

Het kerkgebouw van de Oud Katholieke parochie in Den Haag is een schuilkerk. Het ligt verborgen tussen de huizen midden in het hart van het centrum. Een zeer mooi monument in de barokse stijl. In deze kerk hebben wij een geluidsinstallatie geinstalleerd van AVE Stuttgart. De microfoon voor de opname van de dienst is naast de oude preekstoel geplaatst.

Het is inmmiddels al bijna 10 jaar geleden dat wij bij het Leger des Heils de apparatuur hebben geleverd. Een paar weken geleden hebben wij een nieuwe Epson beamer geleverd en de geluidsinstallatie aangepast. Luidsprekers zijn van Fohhn en de DSP is van Biamp. Op dit moment zijn wij bezig met de plaatsing van een camera systeem voor de live uitzending via internet.

Verbouwing van de Gereformeerde Gemeente Kruiningen. Geluidsinstallatie is uitgevoerd met twee DSP versterkers van Ashly. De eerste DSP met 8x8 matrix en 4 eindversterkers wordt gebruikt voor de kerkzaal en de andere DSP voor de zalen. De bediening is uitgevoerd met 4 wandpanelen. De luidsprekers en microfoons zijn van AVE Stuttgart.